Schoonheidssalon Richarda

Expert in natuurlijke huidverbetering

BIO PEELING

Wat is een Bio Peeling?
 

Een Bio Peeling (kruidenpeeling) is een dieptereiniging en huidvernieuwende behandeling. Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd wordt. De Bio Peeling wordt gebruikt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Geschikt voor mannen als vrouwen, voor het gezicht en lichaam, voor alle huidtinten.

De Bio Peeling is eenmalig in te zetten om preventief werkzaam te zijn, of in kuurvorm. In tegenstelling tot gewone peelings die oppervlakkig werken, werkt de Bio Peeling van buitenaf EN van binnenuit. Het stimuleert het afschilferingsproces van binnenuit. De Bio Peeling is gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder biologische ingrediënten en BioScrubs afkomstig uit de Amazone van Zuid-Amerika. Deze Bio Peeling bevat géén waterstofperoxiden of andere irriterende ‘agressieve’ werkstoffen. Als alternatief is gekozen voor net zulke effectieve en hoog geconcentreerde werkstoffen, echter beduidend minder ‘agressief’. De Bio Peeling is niet agressief, de huid wordt niet overmatig rood, gaat niet vervellen en deze behandeling doet geen pijn. Wel voel je dat de peeling werkt! 

Voor wie?

 De Bio Peeling is geschikt voor alle huidtypen (blanke, getinte en donkere huid) voor zowel mannen als vrouwen, voor wie voortijdige huidveroudering wil voorkomen en een stralende huidteint wenst en voor wie kampt met bepaalde huidproblemen zoals: 

v  Onzuiverheden, comedonen, grove poriën

v  Overmatige talgproductie (glimmende huid)

v  Acne, pustels (m.u.v. actieve acne met open pustels)

v  Vette, gecombineerde huid

v  Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker

v  Littekens, striae

v  Fijne lijntjes en rimpels

v  Anti-aging, anti rimpel

v  Vale, grauwe (rokers) huid (slechte doorbloeding)

Resultaat

v  De huid is schoon en diep gezuiverd

v  De poriën zijn minder verwijd

v  Oppervlakkige huidoneffenheden verminderen/vervagen

v  Pigmentvlekken vervagen

v  Rimpels en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar

v  De huidspanning wordt van binnenuit versterkt door activering van de celstofwisseling

Door bovengenoemde resultaten is er al na één behandeling direct zichtbaar resultaat en voelt de huid zijdezacht aan.

Afhankelijk van uw wensen kan deze behandeling ook in kuurverband worden ingezet waarbij optimale resultaten behaald kunnen worden. 

Voor wie niet?

 Als u de afgelopen 2 weken een cosmetische of huidverdunnende huidprocedure heeft ondergaan zoals laser, lichttherapie, chemische peeling of microdermabrasie, dan is de Bio Peeling voor u nog niet geschikt. 

Ook als u de afgelopen week een injectable-procedure heeft ondergaan of bent geharst, zult u nog even moeten wachten. 

Bij zwangerschap, open wonden, besmettelijke huidziektes, koortslip, actief eczeem of psoriasis, een extreem dunne huid, een huid met zeer sterke couperose of bij een extreem gevoelige huid, wordt de behandeling afgeraden. 

Prijzen:

€    59,50 (60 min.)

€  170,00 (kuurverband van 3 behandelingen)

€  225,00 (kuurverband van 4 behandelingen)